dimecres, 18 de febrer del 2009

Telèfons mòbils per a la gent gran

Acabo de llegir una noticia respecte les novetats que es presenten al Mobile World Congress que aquess dies s'està celebrant a Barcelona.

La noticia parla de novetat envers les característiques dels telefons mòbils per a gent gran.

Us animo a llegir-la i a fer-ne els cometnaris que en cregueu oportuns.

Toni

2 comentaris:

  1. Curiosament jo vaig fer el comentari de text a pràctiques sobre aquest mateix tema.
    He aprofitat per visitar la web d'Emporia de la que parla la noticia, i allà podem trobar diferents models d'aquests telèfons +50. Per exemple, el més senzill de tots seria l'emporiaTALK, que ni tan sols té menú. Per altra banda, emporiaLIFE ja ofereix bastantes més opcions. Pels interessats, us recomano entrar a la seva pàgina web http://www2.emporia.at/en/home/ i comparar les caracterísques d'uns i altres. Per fer-nos una petita idea del preu d'aquest producte, a ebay, emporiaLIFE té un preu de 180€. Suposo que ara mateix cap de nosaltres estaria interessat en comprar-se'n, però, i d'aquí 40 anys?

    Josep Oriol

    ResponElimina
  2. Jo crec que la idea de fer un telefon mobil per la gent gran és molt bona, pero la resolució que han fet les empreses fabricants no la trobo tan bona.
    Si la gent gran es capaç de teclejar un numero de telefon a un fixe, perque no u pot fer en un mobil??
    Esta bé que es fagin mobils sencills amb pocs botons per facilitar l'us, pero s'està limitant molt la funcionalitat, si es fa un mobil amb els botons dels numeros i el de trucar/penjar, crec que la gent gran els podrien usar perfectament i no perdrien tota la seva funcionalitat.

    ResponElimina