dilluns, 16 de febrer del 2009

Proba el teu disseny Web en diferents Exploradors i Sistemes Operatius

Moltes vegades ens pasa que les webs que creem o que ha creat altra gent no es veuen be als exploradors o als sistemes operatius que hi ha arreu del mon. Ara mateix estic crean una pagina web i es realment frustrant veure com en IE es veu tot perfecte i en FireFox la cosa no rutlla. I es que cada explorador interpreta el codi de formes diferents. BUscan per internet em vaig trobar amb una útilitat curiosa i gratuita que fara que, si en algun dia programeu pagines web, os ajudi a comprobar com es comportara la seva funcionalitat i la seva apariencia en diversos exploradors i SO.

La eina en concret es troba a: http://browsershots.org/ i en ella pots seleccionar una gran varietat d'exploradors i SO per comprovar el funcionament de la web.

El procediment es lent, i el que fa es crear una imatge en una carpeta temporal per veure la previsualitzacio en cada un dels elements seleccionats. Altrament es una bona manera de comprovar si qualsevol usuari d'arreu del món podrà veure la nostra web perfectament, i augmentar aixi la seva funcionalitat i usabilitat.

Infromació extreta de: http://www.sergiocerrutti.com/ver-pagina-web-en-varios-navegadores/

1 comentari:

  1. Hola David,

    certamet el problema que planteges és un dels grans problemes de la web actuals. Tot i existir els estandars web (www.w3c.org) als quals tots els desenvolupadors hi donen recolzment, a l'hora de la veritat la interpretació que en fan acostuma a ser diferent.

    Gràcies per la teva bona aportació.
    Toni Granollers

    ResponElimina