diumenge, 15 de febrer del 2009

Buscador en alzado.org

Una cosa sorprendente en la web alzado.org es que su buscador no funcione ¿Como puede ser que una pagina que habla sobre usuabilidad no tenga un buen buscador en funcionamiento?

Uno de los artículos que el administrador de alzado debería leerse es el de ‘Un site más fácil de usar es igual a más páginas vistas’ escrito por Cesar Martín y colgado en la propia pagina de alzado, donde deja la aclaración que un buscador que funcione perfectamente genera mas satisfacción, entre otras cosas.

Por otra parte, cada vez que quieres buscar sale el siguiente error:


Not Found

The requested URL /buscar.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/1.3.41 Server at www.alzado.org Port 80

Otra de las cosas sorprendentes de esta pagina, ya que hay diversos artículos sobre lo ininteligibles que pueden llegar a ser los mensajes de error, y a mi modo de ver este es una de ellos, ya que no sabes si es que no tienen buscador, que no funciona temporalmente, etc.

1 comentari:

  1. Realment es trist que una web que tracta d'usabilitat i de funcionalitat de les pàgines web tingui aquest error tan garrafal. Uns búsqueda no funcional fa perdre molt temps al usuari i que desisteixi de buscar informació entre tans articles dintre d'un mateix bloc. Així que lo mes probable que marxi a una altra pàgina.

    Pel que fa al error, no considero que no expresi amb claredat el que pasa, doncs si que ho posa. El problema es que esta en anglés jejeje. Però no es pot pretendre que el error et surti en tots els idiomes. Generalment els errors de exploradors surten detallats al màxim. Inclús en temes de "atacs" a una base de dades, els errors encara son mes clars, indican la linea on falla i el tipus d'error (Això si, previament s'ha d'activar a les eines del Navegador).

    En aquest cas tenim "The requested URL /buscar.php was not found on this server." que voldrà dir que la pàgina solicitada buscar.php no s'ha trobat al servidor, es a dir que no existeix :D. Ja no es que no funcioni, simplement no hi ha ni búsqueda.

    Si algun dia teniu problemes en temes de Exploradors, os recomano Firefox amb el Plugin de FireBug. Es una eina molt completa per extudiar estructures de webs i css.

    Salut!

    ResponElimina